Creeaza-ti singura incaltamintea!

Balerini by Babacilu

Prezentare scurta

Balerini din piele, moderni si foarte comozi . Pot fi realizati in orice combinatie de culori, fie ca este vorba de piele normala, piele intoarsa sau piele lacuita (mostre de piele aici). Balerinii au o talpa speciala, perfect uniforma.


Desenele sunt realizate manual, in culorile cerute de client. Se pot alege diverse personaje dintr-un set de desene. Desenele sunt rezistente la apa si purtare.
Recomandam folosirea formularului de comanda intr-un singur pas, cel mai usor si rapid mod de a transmite o comanda.


Detalii:

* Campuri obligatorii

289,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Balerini by Babacilu

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea intreaga

Departeaza
Apropie

Mai multe imagini

Detalii

Balerini din piele, moderni si foarte comozi. Pot fi realizati in orice combinatie de culori de piele, fie ca este vorba de piele normala, piele intoarsa sau piele lacuita.

Trebuie doar sa iti imaginezi ce ti s-ar potrivi si sa ne spui. Cu siguranta vom gasi printre mostrele noastre ceva care sa ti se potriveasca! 

Numerele pe care le putem realiza sunt de la 34 la 40. Pentru a verifica ce numar ti se potriveste, te rugam sa urmeazi pasii din sectiunea 'Alege-ti numarul'.

Recomandam folosirea formularului de comanda intr-un singur pas, cel mai usor si rapid mod de a transmite o comanda.

Pentru a comanda aceasta pereche este necesar un avans de 50%. Din momentul confirmarii comenzii prin avans, aceasta va fi gata in 10 zile lucratoare.

Citeste aici cum se face livrarea.

 

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.