Creeaza-ti singura incaltamintea!

Balerini Summer Flats (Queen collection)

Prezentare scurta

Balerini comozi si delicati, de vara. Balerinii sunt caputusiti si perforati. Se pot face fara perforatii,la cerere. Se poate folosi orice tip de piele, recomandam pielea intoarsa ori normala.Calitatea materilelor folosite este una superioara - talpi, piele, finisaje. Recomandam acest model pentru calitatea finisajelor.


Recomandam folosirea formularului de comanda intr-un singur pas, cel mai usor si rapid mod de a transmite o comanda.Detalii:

* Campuri obligatorii

239,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Balerini Summer Flats (Queen collection)

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea intreaga

Departeaza
Apropie

Mai multe imagini

Detalii

Balerini comozi si delicati, de vara. Balerinii sunt caputusiti si perforati. Se pot face fara perforatii,la cerere. Se poate folosi orice tip de piele, recomandam pielea intoarsa ori normala.

Trebuie doar sa iti imaginezi ce ti s-ar potrivi si sa ne spui. Cu siguranta vom gasi printre mostrele noastre ceva care sa ti se potriveasca! 

Numerele pe care le putem realiza sunt de la 34 la 40. Pentru a verifica ce numar ti se potriveste, te rugam sa urmeazi pasii din sectiunea 'Alege-ti numarul'.

Pentru a comanda aceasta pereche este necesar un avans de 50%. Din momentul confirmarii comenzii prin avans, aceasta va fi gata in 10 zile lucratoare.

Citeste aici cum se face livrarea.

 

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.