Creeaza-ti singura incaltamintea!

Balerini Velvet Flats(Queen Collection)

Prezentare scurta

Balerini din piele cu fundita dubla din catifea. Pot fi realizati in orice combinatie de culori, fie ca este vorba de piele normala, piele intoarsa sau piele lacuita. Fundita poate fi realizata numai din piele intoarsa ori piele normala. Catifeaua este disponibila doar in culoarea negru.Calitatea materilelor folosite este una superioara - talpi, piele, finisaje. Recomandam acest model pentru calitatea finisajelor.


Recomandam folosirea formularului de comanda intr-un singur pas, cel mai usor si rapid mod de a transmite o comanda.Detalii:

* Campuri obligatorii

249,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Balerini Velvet Flats(Queen Collection)

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea intreaga

Departeaza
Apropie

Mai multe imagini

Detalii

Balerini din piele cu fundita dubla din catifea. Pot fi realizati in orice combinatie de culori, fie ca este vorba de piele normala, piele intoarsa sau piele lacuita. Fundita poate fi realizata numai din piele intoarsa ori piele normala.

Trebuie doar sa iti imaginezi ce ti s-ar potrivi si sa ne spui. Cu siguranta vom gasi printre mostrele noastre ceva care sa ti se potriveasca! 

Numerele pe care le putem realiza sunt de la 34 la 40. Pentru a verifica ce numar ti se potriveste, te rugam sa urmeazi pasii din sectiunea 'Alege-ti numarul'.

Pentru a comanda aceasta pereche este necesar un avans de 50%. Din momentul confirmarii comenzii prin avans, aceasta va fi gata in 10 zile lucratoare.

Citeste aici cum se face livrarea.

 

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.