Creeaza-ti singura incaltamintea!

Botine Wedgy (Queen Collection)

Prezentare scurta

Botinele Wedgy sunt usor de asortat - atat la fusta, cat si la pantaloni. Tocul ortopedic are inaltimea de 9.5cm . Botinele sunt foarte comode datorita calapodului cu inclinare ideala. Pot fi realizate in orice combinatie de culori, fie ca este vorba de piele normala, piele intoarsa sau piele lacuita.

Pretul in cazul in care doriti piele velur este diferit fata de pielea normala/lacuita sau pielea intoarsa cu textura fina.Mostrele de piele pot fi gasite aici.


Recomandam folosirea formularului de comanda intr-un singur pas, cel mai usor si rapid mod de a transmite o comanda.


Detalii:

* Campuri obligatorii

349,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Botine Wedgy (Queen Collection)

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea intreaga

Departeaza
Apropie

Mai multe imagini

Detalii

Botinele Wedgy sunt usor de asortat - atat la fusta, cat si la pantaloni . Talpa ortopedica are inaltimea de 9.5cm . Botinele sunt foarte comode datorita calapodului cu inclinare ideala. Pot fi realizate in orice combinatie de culori, fie ca este vorba de piele normala, piele intoarsa sau piele lacuita. Pretul in cazul in care doriti piele velur este diferit fata de pielea normala/lacuita sau pielea intoarsa cu textura fina.

Trebuie doar sa iti imaginezi ce ti s-ar potrivi si sa ne spui. Cu siguranta vom gasi printre mostrele noastre ceva care sa ti se potriveasca! 

Numerele pe care le putem realiza sunt de la 34 la 41. Pentru a verifica ce numar ti se potriveste, te rugam sa urmeazi pasii din sectiunea 'Alege-ti numarul'.

Pentru a comanda aceasta pereche este necesar un avans de 50%. Din momentul confirmarii comenzii prin avans, aceasta va fi gata in 10 zile lucratoare.

Citeste aici cum se face livrarea.

 

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.