Executia unei perechi poate dura intre intre 3 si 10 zile lucratoare, in functie disponibilitatea materialelor la furnizorii nostri (talpi, tocuri, branturi, eventual piele - in cazul in care nu este disponibila in stocul nostru). Anumite perioade (martie-iulie) sunt mai aglomerate si pot exista intarzieri (in special cauzate de furnizori), asa ca te rugam sa ne scrii daca este urgenta comanda. 

Cand pleaca de la noi coletelul, vei primi un email prin care iti confirmam trimiterea.

Livrarea comenzilor se face exlusiv prin curier rapid. Recomandam si folosim cu incredere SundayCourier si Fancourier (doar la cererea voastra). Daca doresti expedierea prin alta firma de curierat, te rog sa specifici acest lucru.

Preturile de transport (costul transportului nu este inclus in pretul afisat pe site pentru produse) sunt: 

  • Pentru Sunday courier : 12 ron in Bucuresti, 22 ron in tara
  • Pentru FanCourier: 21 ron in Bucuresti, 28 ron in tara
  • in afara Romaniei: livrarea se va face prin GLS/DPD. Te rugam sa ne scrii ca sa verificam costul de transport (poate varia in functie de tara si dimensiunile coletului)

Va rugam sa tineti cont ca intarzierile cauzate de firma de curierat NU sunt dependente de noi si de partea de productie. Livrarile se fac de luni pana vineri inclusiv, sambata/duminica nu se fac livrari.

Nu se trimit/primesc colete prin Posta Romana. Acest aspect a fost decis in urma unor incidente neplacute cu sistemul Posta Romana: colete deteriorate sau chiar pierdute.