Noi la Pantofica creem pantofii perfecti pentru tine! Asta inseamna nu doar ca avem grija ca pantofii tai sa fie masura potrivita, respectand orice particularitate e importanta pentru tine, ci si ca putem lucra o pereche exact asa cum iti doresti, pana la cele mai mici detalii.

Comenzi speciale Pantofica.ro – creatie tipare

In cazul in care vrei un model special, care nu exista pe site, tot ce trebuie sa faci e sa ne scrii si vom discuta detaliile. In acest articol iti prezentam informatii importante legate de o astfel de comanda, pentru a stii care sunt posibilitatile.

In primul rand, ca sa stim exact cum vrei sa fie modelul pe care il ai in minte, te rugam sa ne trimiti fotografii cu modele asemanatoare si orice alt detaliu care te-a inspirat.

Ce trebuie sa stii este ca noi respectam drepturile de autor, iar in cazul in care ne trimiti o singura fotografie, este imposibil ca produsul final sa fie la fel, insa vom discuta concret si iti vom spune exact ce putem sa facem din ceea ce tu iti doresti, toate elementele de diferentiere iti vor fi comunicate din timp.

Varianta 1

Exista posibilitatea ca pantofii pe care ti-i doresti sa poata fi lucrati combinand elemente ale altor pantofi deja lucrati de noi, sau modificand usor tiparul. Acest lucru va fi decis dupa consultari in atelier si in cazul unei astfel de comenzi timpul de lucru este de 5-10 zile.

  • orice schimbare de 1 cm (mai mult sau in minus), orice diferenta de inaltime de toc fata de modelul expus pe site poate insemna aplicarea punctului 2 de mai jos.
  • in special in cazul cizmelor, orice modificare de circumferinta a gambei sau inaltime a carambilor poate necesita un tipar special – se aplica, din nou, punctul al 2lea de mai jos
  • trebuie sa tineti cont ca fiecare calapod si fiecare numar are o inclinare speciala, unghiuri proprii si nu se pot face modificari din ochi de catre lucratorii din atelier, este necesar un expert – si chiar si in acest caz, este necesara proba pe tiparul creat. Asta inseamna ca e posibil sa nu iasa perfect din prima si sa necesite refacere – deci costuri suplimentare

Varianta 2

O alta posibilitatea de a lucra pantofii pe care ti-i doresti presupune folosirea unui calapod cu care deja lucram si crearea unui tipar special. Aceasta situatie este decisa in atelier si iti va fi comunicata in timp util. In acest caz costurile suplimentare sunt cuprinse intre 70 ron si 200/250 ron in functie de complexitatea modelului (sandale, pantofi, cizme, botine). Acest cost trebuie platit in avans si este suplimentar fata de pretul produsului . Pretul produsului il poti estima analizand preturile produselor similare de pe site, insa pretul exact iti va fi, desigur, comunicat, in discutiile privind finalizarea comenzii. Timpul de executie in acest caz este de 5-20 zile lucratoare.

Varianta 3

Cea mai complexa posibilitate pe care ti-o oferim este aceea de a crea o pereche de pantofi speciala pentru tine, cu calapod, tipar si elemente total diferite de ceea ce am lucrat pana acum, de la 0. Aceasta presupune comandarea calapodului, crearea tiparului, comandarea talpilor, branturilor si a tuturor celorlalte elemente necesare O data ce avem aceste elemente se face o prima proba pe calapod. Sunt extrem de rare cazurile in care calapodul si tiparul, practic primul model, se potrivesc din prima proba pentru ca sunt foarte multe unghiuri si detalii care trebuie luate in calcul. In cazul in care acestea nu se potrivesc, se comanda din nou calapodul, se reface tiparul, sa achizitioneaza alte branturi si alte elemente. O data ce toate sunt pregatite, se face o noua proba si din nou, in cazul in care toate elementele nu se potrivesc, intregul proces se reia, de la inceput, si proba se repeta, ca si intregul proces, pana cand totul este potrivit cu masura si preferintele tale. Pretul final include toate aceste modificari, si toate calapoadele si elementele cumparate si testate. Anumite elemente trebuie comandate din afara tarii sau nu pot fi gasite identice. Aceste detalii legate de procurarea elementelor iti vor fi comunicate in discutiile initiale. Costurile se refera la fiecare element necesar: costul pentru un calapod este 20-40 euro, talpile branturile si tocurile pot costa intre 20 si 50 euro, iar daca se fac noi probe costurile se multiplica in functie de numarul de teste. Tiparul poate costa intre 40 si 100 euro. Se adauga costurile de productie pentru produsul personalizat – pot ajunge la 200-300 euro in functie de cat timp, materiale si oameni sunt implicati.

Inaltimele tocurilor :

  • nu se pot schimba decat daca folosim alt calapod. Nu putem folosi toc mai mic cu 1 cm sau mai mare cu 1 cm pe un calapod pentru ca – fie incaltarea va fi inclinata pe spate, fie pe fata – in orice caz, nu vei putea merge. Inaltimea tocului:
  • Difera in functie de numar – inaltimile trecute pe site sunt pentru numerele de mijloc (37-38)
  • Intotdeauna perechile numar mai mare (39-40-41) vor avea tocul mai inalt decat cele mai mici
  • intotdeauna perechile numar mai mic (34-35-36) vor avea tocul mai putin inalt decat cele mai mari
  • inaltimea tocului se calculeaza in fabrica la mijlocul acestuia. Inaltimile trecute pe site corespuns cu aceasta masuratoare
  • daca este extrem de importanta inaltimea tocului (la nivel de mm), va rugam sa ne scrieti pentru a va confirma inaltimea exacta pentru numarul vostru

Acestea sunt cele 3 posibilitati pe care ti le oferim pentru ca tu sa ai perechea de pantofi perfecta, creata special pentru tine, cum nu are nimeni.

Noi te asiguram de suport si promptitudine, si, dupa cum poate stii deja, comanda ta va beneficia de aceeasi grija si atentie la toate detaliile specifice, importante pentru tine.

Asteptam mailul tau cu intrebari si preferinte si noi iti vom spune exact cum putem lucra cat mai bine, mai potrivit si mai rapid perechea de pantofi pe care o visezi! Pentru ca asta facem noi la Pantofica, transformam pantofii din vis in pantofi de vis. :)

Cu drag,

echipa Pantofica