Sunt aici ca sa iti aduc bucurie...si sa transform in realitate dorintele tale. 

Din 2011 pana acum, comunitatea Pantofica.ro a trecut de barierele unui business formal, suntem o familie de oameni cu valori comune, bazate pe sustenabilitate si iubire.

Pantofica.ro a luat nastere din dorinta de a aduce zambetul pe buze femeilor. Nu stiam sa fac acest lucru, am invatat cu fiecare clienta in parte, am cerut feedback si am imbunatatit serviciile si calitatea produselor pentru a le aduce la standardele cerute de voi. Continuu sa invat de la voi si impreuna cu voi, asa ca orice idee sau parere din partea voastra sunt bine primite.

Pantofica.ro iti pune la dispozitie o serie de modele de incaltimente care pot fi realizate pe comanda: iti poti alege tipul de piele, culoarea, accesoriile sau chiar ne poti cere sa pictam orice iti doresti. Daca vrei un model pe care nu il avem afisat pe site, trimite-ne o poza si vom stabili impreuna cat de mult putem pastra liniile modelului initial.

Cizmele, pantofii, sandalele, accesoriile sunt realizate din piele naturala, piele intoarsa sau piele lacuita, atat exterior, cat si interior. Numerele sunt de la 33/34 pana la 42/43. Pentru a alege numarul corespunzator, te rugam sa accesezi sectiunea 'Alege-ti numarul' din siteul www.pantofica.ro. Din momentul efectul efectuarii comenzii, incaltamintea va fi gata intre 5 si 7 zile lucratoare. Orice ai avea in minte, scrie-ne si incercam sa gasim o solutie pentru dorinta ta.